Group 5 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Arrangement

Løb rundt om nyt supersygehus og langs Odense letbane

23. april 2018 — 17:00-18:30

Vi fortsætter succesen med sidste års ”byløb”, hvor du kan få den seneste viden omkring det nye superhospital og de omkringliggende projekter, lidt atdrikke og spise samt gratis motion!

 

Vi mødes ved Bilka, hvor der anlægges letbane og sætter i roligt løb ud på vejene og stierne, som udgør den nye linjeføring for den kommende letbane. Dernæst går turen mod det nye universitetshospital. Undervejs fortæller Stig Langsager, Jacob Juhl Harberg og Lars Loft Reuter om projekterne i sin helhed ved små ”pitstops”.

 

De vil bl.a. fortælle om status på byggemodningen i Cortexparken, Odense Letbanes arbejder i området, status på udbud og aftaler omkring Vidensaksen og behandlingsbygningen med italienske CMB / Itinera. Løbeturen forventes at vare ca. 1,5 time. Vi venter på den som løber mindst stærkt, så alle kan være med. Det er dog en forudsætning, at du kan løbe/lunte ca. 10 km med stop.

 

Der vil blive serveret drikkelse og en sandwich efter løbet. Husk den rette påklædning. I tilfælde af meget dårligt vejr aflyses turen.

 

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Frist 20. april. Har du spørgsmål om arrangement, kan du kontakte Jacob på jajh@odense.dk

 

Alle skal tilmelde sig arrangementer på IDA’s hjemmeside

Fynske Planlæggere har indgået aftale med IDA om, at tilmelding til vores arrangementer kan ske via IDA’s arrangementsoversigt.

 

På www.IDA.dk skal du oprette dig som bruger første gang, du vil tilmelde dig et arrangement. Alle, der er medlem af en af de seks foreninger som Fynske Planlæggeresammenslutter, kan oprette sig. Herefter er du oprettet som bruger, og skal blot logge ind på siden med dit brugernavn og password næste gang, du vil tilmelde dig et event nr. 325923.

 

Husk også at tilmelde evt. ledsager, da vi ofte bestræber os på at gøre det lidt hyggeligt med mad og drikke, og det derfor er nødvendigt at kende deltagerantallet. Husk derfor også at melde fra igen på www.IDA.dk, hvis du skulle blive forhindret, så en anden kan få din plads.

Sted
Hjørnet af Campusvej og Niels Borhs Allé
5230 Odense SV
Danmark
Tidspunkt
17:00-18:30